Olimp Pellets 您所在的位置:网站首页 olimp houtpellets Olimp Pellets

Olimp Pellets

2023-03-21 13:03| 来源: 网络整理| 查看: 265

Olimp houtpellets

Nieuw in ons assortiment! Olimp houtpellets. Olimp houtpellets behoren tot de betere biomassa brandstoffen van een hoge kwaliteit. Wij hebben de pellets van Olimp geselecteerd door de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Een mooie witte, 100% naaldhoutpellet voor een schappelijke prijs. Olimp brandt zeer zuiver met een hoge energiewaarde en heeft weinig asresten.  De pellets geven een zeer hoog rendement. Het FSC-certificaat waarover Olimp beschikt, is het teken dat de producten afkomstig zijn uit bossen die voldoen aan de richtlijnen en criteria van duurzaam bosbeheer die door de natuurbescherming en de plaatselijke gemeenschap zijn opgesteld. De voorraad Olimp is beperkt dus wees er snel bij.

Alle prijzen zijn inclusief transport binnen Nederland (Eilanden uitgezonderd).

U kunt Olimp pellets ook bij ons afhalen in Hillegom. Neem voor het afhalen svp contact met ons op. Dan kunnen wij uw bestelling klaarzetten en hoeft u niet onnodig te wachten.

Bekijk hier ons overige assortiment houtpellets.

Meer dan 2 pallets pellets bestellen? Neem contact met ons op voor een maatwerktarief.

Eigenschappen: Diameter 6 millimeter Lengte 25-30 mm Calorische waarde > 5 kWh/kg Asgehalte 0,7% Vochtpercentage > 10 Houtsoort 100% naaldhout Assmeltpunt > 1200 graden Certificering EN+ A1 & DIN+ Inhoud per zak 15 kg.

 

10 Top Alles volgens afspraak, prima Zou je ons aanbevelen? Ja Marc - Nieuw Vennep 10 kwaliteit uitstekend, zowel de pelletkorrels als service De kwaliteit van de korrels is uitstekend, ze geven veel warmte af. Zou je ons aanbevelen? Ja Sintia - Assen 10 Super goed Was een verademing … het bestellen en de bezorging, top Zou je ons aanbevelen? Ja Rob - Rijckholt 6 Met het bedrijf zelf is prima met het vervoer onvoldoende Bij mij moeten ze de pellet met de zakken op een grinderf neer zetten. Ik weet dat daar niet overheen gereden kan worden en ik manouvreer de chauffeur dan de juiste weg, die ik na een aantal keer wel weet. De chauffeurs zeggen bij voorbaat al dat gaat niet lukken en luisteren vervolgens niet naar mij. Als dit niet gaat veranderen dan ben ik geneigd om ergens anders mijn pellets te gaan kopen. Zou je ons aanbevelen? Ja Rosemarie - Ochten 10 Great, everything arrived quickly and in good condition Great service Zou je ons aanbevelen? Ja Eldon Moors - Almere 485 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10 Bekijk op KiyOh



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有